Kunci Gitar Ardha Tatu - Kalah Awu

[Intro]

G  Cm  Em D C  D..

G                      C
ngopo aku sing slalu salah..
Am                     D
ngopo aku sing kudu ngalah..
         C              D
kedung jeru.. iso tak jajagi..
              G
nanging atine manungso
D/F#           Em
sopo sing ngerti..
             Am
sak landhepe blati..
               D
isih landhep lathi
                 G  D
mulo kudu ngati-ati..

G                         C
aku meneng mung ngampet loro..
Am                 D
aku pancen wong ra sepiro..
      C                  D
urip iki.. mung sawang sinawang
            G
ora golek pemenang
D/F#        Em   
ojo saling jegang..
             Am               D
sak panase geni.. isih panas ati
                   G
yen diomongke neng mburi..

[Int]

Am D G..

[Chorus]

 G     D         Em   D
 Gusti.. salah kulo nopo..
         Bm     Em
 kerep ditulo-tulo..
      Am                  D
 arep sambat bingung karo sopo..

 G     D          Em  D
 Gusti.. mantepno lakuku..
         Bm   Em
 duduhno dalanku..
          Am
 yen kudu kalah 
     D           G
 aku mung kalah awu..

[Musik]

G D Em D
Bm Em Am D
G D Em D
Bm Em Am D
G..

G                         C
aku meneng mung ngampet loro..
Am                 D
aku pancen wong ra sepiro..
      C                  D
urip iki.. mung sawang sinawang
            G
ora golek pemenang
D/F#        Em   
ojo saling jegang..
             Am               D
sak panase geni.. isih panas ati
                   G
yen diomongke neng mburi..

[Int]

Am D G..

[Chorus]

 G     D         Em   D
 Gusti.. salah kulo nopo..
         Bm     Em
 kerep ditulo-tulo..
      Am                  D
 arep sambat bingung karo sopo..

 G     D          Em  D
 Gusti.. mantepno lakuku..
         Bm   Em
 duduhno dalanku..
          Am
 yen kudu kalah 
     D           G  Em
 aku mung kalah awu..
          Am
 yen kudu kalah 
     D          G
 aku mung kalah awu..
ngopo aku sing slalu salah ngopo aku sing kudu ngalah kedung jeru iso tak jajagi nanging atine manungso sopo sing ngerti sak landhepe blati isih landhep lathi mulo kudu ngati-ati aku meneng mung ngampet loro aku pancen wong ra sepiro urip iki mung sawang sinawang ora golek pemenang ojo saling jegang sak panase geni isih panas ati yen diomongke neng mburi Int. Reff : Gusti salah kulo nopo kerep ditulo-tulo arep sambat bingung karo sopo Gusti mantepno lakuku duduhno dalanku yen kudu kalah aku mung kalah awu Musik : aku meneng mung ngampet loro aku pancen wong ra sepiro urip iki mung sawang sinawang ora golek pemenang ojo saling jegang sak panase geni isih panas ati yen diomongke neng mburi Int. Reff : Gusti salah kulo nopo kerep ditulo-tulo arep sambat bingung karo sopo Gusti mantepno lakuku duduhno dalanku yen kudu kalah aku mung kalah awu yen kudu kalah aku mung kalah awu
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Ardha Tatu - Kalah Awu

Posting Komentar